Extreme Makeover Norway (HTK)

Extreme Makeover Norway

Vi i HTK hjelper gjerne! I dag har vi hjulpet den stakkars tegnefiguren Kim og gitt henne en mer feminin look. Vi har brukt den nyeste teknologien fra Hollywood og reformet(!) Kim og gjort henne vakrere!

Dette var vårt utgangspunkt:
 


Kjønnet var uidentifiserbart, men Kim følte seg vel som kvinne. Hvis du ser bare på hodet kan du se at hun er ligner en geit. Vi la henne umiddelbart inn på en av husets beste klinikker med Embla som operasjonsleder. Så la vi til litt 3D-effekter, en smashing kjole, matchende accessories og voilá!Nå har hun byttet navn til Wilma, siden hun syns det er så fint.
Kim er egentlig en dyreelsker, og har selfølgelig en hund... Hunden heter for sin del Lambi, og vi fikk litt å jobbe med der også!
Og du må bare beundre oss når du ser hva vi har fått till!

YEY US!

Imens stod vannflaska til Taran på bordet og <SYNDET>Her er et bilde av da vi tok den på fersk gjerning. Selv om det ikke synes er bordet fullt av vann! Denne flaska trenger et dressurkurs!


DEN BAISETE DATAEN VIL BARE SKRIVE MIDTSTILT! ><

Tschüs! Nå blir det tysk!

2 kommentarer

★ Future star ★

26.jan.2010 kl.19:23

så kult! Morsomt innlegg!

se min blogg?

www.futurestar.blogg.no

HTK

26.jan.2010 kl.19:29

Tusen takk:D selfølgelig;)

Skriv en ny kommentar

HTK

15, Vadsø

Du ble født dum som et brød, dum som et brød skal du bli. ______________________________________________________ PS: Vi hater wannabees som sier at vi er wannabees. ______________________________________________________ MERK: Embla er hun hyggelige som godtar venneforespørsler. Taran er hun onde som avslår ALLE. ______________________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits