Ketshup, vafler oooog marsipanfrukt! I'm gonna SPY on you! (HTK)

Ketshup, vafler oooog marsipanfrukt! I'm gonna SPY on you!

Hvorfor i alle dager finnes det så mange vaffelhjern som lager 5 vaffelhjerter? Når man spiser to vafler blir det partall, men hva om man bare spiser én vaffel eller vil brette den? Man MÅ jo spise to og to vaffelhjerter(hvis man har syltetøy og rømme hvertfall)! Dette begynte å streife oss da vi spiste vafler i går. Da spiste vi forresten vafler med fire hjerter.

onde vaffeljern gidder vi ikke å ha noe stort bilde av for de er DUMMEDUMMEDUMME!


Dette er det man vil ha!! Husk det!


Fra vafler til ketshup! For da Embla skulle spise pizzarester i dag, måtte det være ketshup på! OG med en gang flaska ble åpnet gikk ketsupen TIL ANGREP! Den rant ut overalt, og det ble KAOS! Taran derimot satt og gliste mens hun smurte et tykt lag med pesto på sitt stykke.


Som du ser RANT DET!

Og da må man gjøre sånn:Liitt mye ketshup! Uansett bør alle holde gaffelen sånn som Embla.... Dette bildet er helt ekte det kan du se på håndbaken til Embla der det er et helt unikt fødselsmerke. Ikke noe google her.


Etterpå spiste vi en marsipanfrukt til dessert, men det har seg slik at mat hater oss! For den stakkars lille frukten var STEINHARD og smakte.......  HARSKNET NØTT og masse annet fælt. Så når vi skriver dette sitter vi begge og er litt småkvalme! BTW(By The Way) så tok Ask Embla med storm i går. Bokstavelig talt!

HUSK:
IKKE spis Schwartau Marzipan Früchte!!!!!!!!

2 kommentarer

Jeg DIGGER bloggen din ! <3 :-)

du skriver bra !

Sjekk ut http://thethreewannabees.blogg.no !! :)

Trygve Mysen

05.sep.2011 kl.21:56

Grunnen til at de fleste vaffeljern har og bør ha 5 vaffelhjerter er ganske enkelt at med bare 4 hjerter blir ikke vaflene noe gode! (se Facebook group "Landsforeningen 5 vaffelhjerter")

Skriv en ny kommentar

HTK

15, Vadsø

Du ble født dum som et brød, dum som et brød skal du bli. ______________________________________________________ PS: Vi hater wannabees som sier at vi er wannabees. ______________________________________________________ MERK: Embla er hun hyggelige som godtar venneforespørsler. Taran er hun onde som avslår ALLE. ______________________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits