Fraglene- det er oss! (HTK)

Fraglene- det er oss!

Freaky fact: Vi er egentlig fragler! Det stemmer, ekte fragler! Taran er den kule med caps som ikke har øyne, mens Embla er den røde galningen!
Du er fakisk veldig heldig, for vi skal nemlig skrive nøyaktig hva vi tenkte da vi spilte inn rollene!
"Hmmm... lurer på når det er matpause, jeg er sulten. Kanskje jeg skal gå å plage den digre hunden i det huset... Hvordan er det egentlig å se? Det har jeg alltid lurt på. Det er sikkert ganske oppskrytt, og uansett er det mye viktigere å være kul enn å kunne se..."
"Damdubidubidubidam! trallalalala oooooh yeah!.................................................................damdamdei.............................. 
når skal jeg egentlig si noe??? .................. hva var det jeg skulle si igjen??............. jaja!............... sHALALALALA!"

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

HTK

15, Vadsø

Du ble født dum som et brød, dum som et brød skal du bli. ______________________________________________________ PS: Vi hater wannabees som sier at vi er wannabees. ______________________________________________________ MERK: Embla er hun hyggelige som godtar venneforespørsler. Taran er hun onde som avslår ALLE. ______________________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits