Forbedring! (HTK)

Forbedring!

Nå har jeg greid å rive en vegg i kattekassa! Det hadde nok ikke du greid! MOH HA HA! Det var da jeg studerte noen av bildene mine da jeg innså at noe måtte gjøres. Her kan du se det selv:
Kjempesøt kattunge lengter ut i verden...Først finner hun ut at den beste måten å rømme på er å gjemme seg under et teppe!Rett etterpå forstår den samme(!) at det er mye lurere å sleike veggen til det blir hull... Tragisk.Katten viser careface til mine oppdagelser.Hun beviser sin makt ved å tenke utenfor boksen!

Jeg hentet straks en saks fra kjøleskapet og begynte å gå løs på kassa. Den stakkars rømlingskattungen sa noe sånt som: "Hvorfor kommer det en saksedame og ikke en øksemann?" Da sa jeg:" Hold kjeft, din lille sutrekopp!"
Legg merke til at den grønnfargen står til de blå øynene deres!


Det var Taran som skrev dette gravalvorlige innlegget for deg!

2 kommentarer

07.mar.2010 kl.15:33

du har søte kATTER ;p

HTK

07.mar.2010 kl.21:15

Anonym: Kattene sier at de vet det ;)

Skriv en ny kommentar

HTK

15, Vadsø

Du ble født dum som et brød, dum som et brød skal du bli. ______________________________________________________ PS: Vi hater wannabees som sier at vi er wannabees. ______________________________________________________ MERK: Embla er hun hyggelige som godtar venneforespørsler. Taran er hun onde som avslår ALLE. ______________________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits