Parlez-vous anglais? (HTK)

Parlez-vous anglais?

Vi skal lære oss fransk! Det er riktig! Mamma kom hjem med en kalender/språkkurs fra Tromsø.  En setning per dag. De mest bisarre setningene på fransk er garantert i denne blokka... Også følger det med en cd. Jeg hører på den nå, og nå teller de fra 14-20. Først på engelsk så på fransk. I stad sa hun dama at hun måtte ringe noen med en offentlig telefon. Etterpå spurte hun om hvilket nummer hun skulle ringe! Jeg tror hun er litt senil."Parlez-vous anglais?" betyr "Snakker du engelsk?". Den setningen må vi virkelig lære oss! Det uttales omtrent "parlé vå anglé?" også må man skarre litt.

Den 26. mars skal man lære seg "Den er laget av blå ost" og hvem har vel ikke alltid lurt på hva dét er på fransk?


Ok, til dagens setning: "Sortons avec des amis ce soir" det betyr "La oss gå ut med venner i kveld." ikke spør meg om hvordan man uttaler det!


TAran - nå må Embla skrive snart!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

HTK

15, Vadsø

Du ble født dum som et brød, dum som et brød skal du bli. ______________________________________________________ PS: Vi hater wannabees som sier at vi er wannabees. ______________________________________________________ MERK: Embla er hun hyggelige som godtar venneforespørsler. Taran er hun onde som avslår ALLE. ______________________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits