Sommerferie unnskyldningen! (HTK)

Sommerferie unnskyldningen!

Nå er det litt aktivitet på denne bloggen igjen! Det har vært stille i nesten en måned nå på grunn av sommerferien. Den er jo så lang! Dette er Embla, hvis du lurte. imorgen drar jeg til et sted som heter Saariselka.... prøv å uttale det før du leser videre,           jeg tror det uttales Sariselki. 18 personer fra min gale familie skal knø oss sammen i 2 hytter og feire at bestemor har blitt 75 år! Gleder meg! Nå skal jeg google saariselka og sette inn det første bildet som kommer opp!


det ser ut som om det er romvesener der (ihvertfall hvis du er søring) men det er egentlig bare nordlys! Det er vakkert med nordlys! tror du dette er et ekte bilde? Hvis du ikke har sett nordlys før anbefaler jeg at du tar en tur på google og sjekker det ut!

HTKes! Embla

2 kommentarer

Viby !

25.feb.2010 kl.17:28

sommerferie????

jeg FATTER det ikke:P

embla

01.mar.2010 kl.17:01

ja, sommerferie ^^

det du må fatte for å fatte det er at detter er en ganske så "SERIØS" blogg!

Skriv en ny kommentar

HTK

15, Vadsø

Du ble født dum som et brød, dum som et brød skal du bli. ______________________________________________________ PS: Vi hater wannabees som sier at vi er wannabees. ______________________________________________________ MERK: Embla er hun hyggelige som godtar venneforespørsler. Taran er hun onde som avslår ALLE. ______________________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits