Vi er fortapte! (HTK)

Vi er fortapte!

Og håpløse og et ord jeg akkurat glemte. Det er kjipt. Vi er så håpløse at vi er avhengige av bøker. Og vi er mestere på å glemme dem. Jeg har glemt min kjære bok hos Embla tre dager på rad nå. Jeg vet ikke om det er lov engang i og med at den er lånt på mitt navn. Huff av meg.

Og har glemt sin elskelige engelske bok på skolen for andre gangen nå. Nå prøver hun å mobbe meg bare fordi hun tror at jeg er fortapt uten boka. Hun skal nemlig lese min bok. Det hun ikke visste var at jeg har reservelager! Jeg skal lese i en bok på 575 sider. Johuuuuuuu!

Vi er noen håpløse skapninger. Men det er sannsynligvis ikke dere. Ikke hvis dere hører på denne sangen i hvert fall.


Har du spotify så klikker du på linken Broken Bells ? The High Road, hvis ikke så kan du jo søke på youtube.com

Utolmodig? Spol til det kuleste! Ca. 3:10

BiasFias

- Taran

3 kommentarer

Michelle New

22.mar.2010 kl.22:19

Jeg har spotify :D

Marthe & Kristina

22.mar.2010 kl.22:20

hei! Søtt innlegg :-D Liker bloggen din så velger å legge igjen en hyggelig hilsen. Håper du vil ta en titt på vårt siste innlegg og gjerne slenge igjen en kommentar? Ville vært hyggelig :-)

tonje eide

22.mar.2010 kl.22:51

nice :) legg ut en av spotify-listene dine da ^^

Skriv en ny kommentar

HTK

15, Vadsø

Du ble født dum som et brød, dum som et brød skal du bli. ______________________________________________________ PS: Vi hater wannabees som sier at vi er wannabees. ______________________________________________________ MERK: Embla er hun hyggelige som godtar venneforespørsler. Taran er hun onde som avslår ALLE. ______________________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits