Hmm... Bare 3 tonn. (HTK)

Hmm... Bare 3 tonn.

Det kan kanskje høres litt ubegripelig ut, men når man drar ut fra Vadsø, er resultatet omtrent 3 tonn med bilder. Og like mange setninger. Noen av setningene slipper dere unna, men 3 tonn med bilder skal dere få:

Jeg digget trær, jeg besøkte et annet land, jeg  digget skoene mine, tok bilde i fart, studerte det som nylig er kåret til landets beste kjøpesenter, så en utrolig kul blomst, fant en hårete blomst med skabb, tok bilde av en låst dør og ikke røyket.

For de som er ekstremt smarte HT'er: Klikk på det første bildet og deretter på neste, helt til du er ferdig. Vi er så glade for at vi har så mange smarte lesere for tiden. 

OK, jeg skal innrømme at dette bare var 1 tonn, men den gigasvære hjernen min greier ikke å vente med å poste dette innleggget. Bare ikke tro at dere slipper unna resten, for det gjør dere kanskje.

Do är aïn Bäis :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

HTK

15, Vadsø

Du ble født dum som et brød, dum som et brød skal du bli. ______________________________________________________ PS: Vi hater wannabees som sier at vi er wannabees. ______________________________________________________ MERK: Embla er hun hyggelige som godtar venneforespørsler. Taran er hun onde som avslår ALLE. ______________________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits