Peninger med klokkeøyne (HTK)

Peninger med klokkeøyne

Vet dere hva? Jeg svarer for dere: Jeg leser en bok! På engelsk! Den heter "Peninger". Skal jeg fortelle hva de ti første sidene handler om? Jeg må nok svare for dere igjen: Ja, selfølgelig! Du er så interresant, Taran. Ok, da, la gå.

Den handler om en pening i Ny Pening By som sover også våkner hun klokka fem på ettermiddagen også kommer enda en pening for hjelpe til med å finne et kostyme til kveldens fest. Pening nummer 2 får kjeft av Pening nummer 1 bare fordi hun har tatt to operasjoner på én uke. Men det er jo ikke hennes feil, hun måtte jo operere inn 12 rubiner i hvert øye som viser tiden feil vei! Etter all kjeftingen finner de to peningene ut at det er nok best å kopiere noen andre peninger, som er gutter, selv om det er litt ukult. 

Så langt får denne boka en 6'er fra meg fordi det er så mange peninger med.


Her er forresten et rør med litt problemer:Jeg har valgt å kalle bildet for "Vårtegn i Kirkenes" og det kommer snart på baksiden av Finnmarken.

Tiddelibom og ha det bra fra Taran.

Now playing The Pink Robots ? Washing Machine bare fordi.

Leser du en interresant bok med masse peninger i for tiden?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

HTK

15, Vadsø

Du ble født dum som et brød, dum som et brød skal du bli. ______________________________________________________ PS: Vi hater wannabees som sier at vi er wannabees. ______________________________________________________ MERK: Embla er hun hyggelige som godtar venneforespørsler. Taran er hun onde som avslår ALLE. ______________________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits