Oh no! Tôg! (HTK)

Oh no! Tôg!

Her litter da jeg og ser på Østnytt Østafjells Vasnytt fra i går. Det er fordi Magnhild Meltveit Kleppa har så koselig stemme. 

Hun drar deg liksom med på en åndelig reise utenfor tid og rom og du dør og du lever og du blir født og alt blir bare vas og så sovner du også kommer det en grønn mann i døra og piller seg i øra. Så våkner du og kommer på at du må ta alle pillene... Men nok om Magnhild Meltveit Kleppa.

Det jeg egentlig gjør er å finne ut om jeg skal gidde å åpne sekken og sjekke om jeg burde kaste den til sjøs eller om jeg faktisk bør sove helt til høstferien. 

Med Embla er det en helt annen historie. Hun ligger nemlig hjemme i den sofaen som har vokst enormt i sommer og leser i en bok om peninger. Det som er problemet er at hun ikke tør å innrømme det. Jeg skriver meldinger, sant, også svarer hun da liksom at "nei, jeg har ikke vært på bloggen i dag, jeg jobber". Liksaom, daaah. TÔG!!!

Også begynner det selfølgelig å regne og jeg må skynde meg å hente datakabelen til den nye telefonen min.
Og hva har jeg lært hittil i dag? Alle de andre distriktsendingene i Norge suger hardt i forhold til Nordnytt. 

- nannaterahoj

Tôg er gammelnorsk for dust.

3 kommentarer

Macahama

24.aug.2010 kl.12:29

"Det står en grønn mann i døra å piller seg i øra" haha;*

låååW yaH

Macahama

24.aug.2010 kl.12:39

SV; vi bor i samme by-.-

:P:P:P:P:P:P

<3 vaniljepusene

25.aug.2010 kl.16:14

hehhe.... :)

takk for kommentarenm da får du tilbake!

- vaniljepusene ;-*

Skriv en ny kommentar

HTK

15, Vadsø

Du ble født dum som et brød, dum som et brød skal du bli. ______________________________________________________ PS: Vi hater wannabees som sier at vi er wannabees. ______________________________________________________ MERK: Embla er hun hyggelige som godtar venneforespørsler. Taran er hun onde som avslår ALLE. ______________________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits