Skalorjen (HTK)

Skalorjen

Overskriften sier alt og ingenting, nemlig skolen. Det er bare fordi skolen har begynt igjen. Ikke fordi dette innlegget skal handle om temaet.
Idag har jeg bokbundet/innbundet/kapslet inn/beskyttet de nye bøkene mine med et tynt lag turkist papir. (som bare vil krølle seg eller gi meg papirkutt). Hele 7 stykker!
 Men her roser ingen meg for denne bragden... Akkurat nå er jeg fanget på rommet mitt, med beskjed om ikke å komme ut før det er ryddig. Dette finner jeg ganske urettferdig siden det ikke var jeg, men et par aliens og en mutert telysholder som kastet alt jeg eier utover gulvet!
Snart kommer mine to redningsmenn og tar meg med til opticom, der jeg skal leve lykkelig resten av kvelden og fråtse pizza. imens prøver jeg å få tiden til å gå ved å skrive om min Bok-binding/-inbinnings/-innkapsling/-beskytting av bøkene mine.

Nå har jeg fått ett kvarter til å gå, TAKK OG PRIS for det!

Baibai

-albmE

Én kommentar

uffuff mamma ba meg egentlig om å rydde rommet men det har ikke skjedd enda... selv har jeg inbunett 4 av mine tolv bøker. vil egentlig vente til jeg får de siste bøkene før jeg starter på resten, men alle å være ferdige til mandag. uff hva er det skolen blager oss med!

Skriv en ny kommentar

HTK

15, Vadsø

Du ble født dum som et brød, dum som et brød skal du bli. ______________________________________________________ PS: Vi hater wannabees som sier at vi er wannabees. ______________________________________________________ MERK: Embla er hun hyggelige som godtar venneforespørsler. Taran er hun onde som avslår ALLE. ______________________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits