Særriøssli (HTK)

Særriøssli

Her rusler jeg rundt i huset som en annen full pingvin. Det kan man si er trist... Jeg vedder MASSE penger på at dere har en teitere gange enn meg (i hvert fall sånn omtrent 14,90). Og så nå plutselig er det en passe upassende naken inder som danser på fjernsynet. Eller ikke fjernsynet da. Han er på NRK2. Selfølgelig. Dårlig med sensur der i gården. Dette er skikkelig dirty stuff.

Men i hvert fall. Mens jeg går rundt her og grubler over livets mening finner jeg ut at jo jeg skal lese ut hele arkivet til Linnéa Myhre. Greit nok dét, helt til den onde sola vi har her bestemmer seg for å prøve å drepe meg. DEN ER OND! Og når jeg prøver å ignorere den så skjer dette:Som du ser så sneik den seg i mellom persiennene!!!! Ok, jeg vet den ser uskyldig ut fra denne vinkelen, men på nært hold er den et monster. Særriøssli.

Personlig liker jeg best når sola trekker seg litt tilbake og gjemmer seg bort i Amerika. Der kan de ha det så godt.


Amerika er der hvor det er gult


- Grisedotter <3

Å herregud, elsker bare ikke du at det plutselig åpnes nye faner når du trykker "T"? Bare fordi du kommer bittelitt borti seteerrell. BÆ!

EDIT: Google Translate tror at bloggen vår er dansk og han har veldig lyst til å oversette den helt gratis for meg...

4 kommentarer

Macahama

29.aug.2010 kl.15:34

SV; huff si god bedring til youtube fra oss< 3

HTK

29.aug.2010 kl.15:40

Macahama: Vi er ikke på talefot, si det SELV!

Macahama

29.aug.2010 kl.15:42

SV; uffdaa det var da leit å høre!

Solen

29.aug.2010 kl.17:31

moahahahahahahahahaha

Skriv en ny kommentar

HTK

15, Vadsø

Du ble født dum som et brød, dum som et brød skal du bli. ______________________________________________________ PS: Vi hater wannabees som sier at vi er wannabees. ______________________________________________________ MERK: Embla er hun hyggelige som godtar venneforespørsler. Taran er hun onde som avslår ALLE. ______________________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits