Jeg har ikke sokker på! (HTK)

Jeg har ikke sokker på!

For to sekunder(okey to MINUTTER) siden funderte jeg på hva jag skulle skrive. Det har liksom ikke skjedd noe spess! Så kommer Baltus ruslende bort til meg setter seg og sier: SUKK!

Så gir han meg labben sin jeg koser litt med han og får den andre labben og så kommer han jammen med ENDA ETT SUKK! De som ikke kjenner han hadde kanskje ikke skjønt hva denne atferden betyr så jeg skal forklare det:.
Et så  tungt sukk kan enten bety, "Jeg vil ha mat", eller "Jeg vil ha tur"(og siden han akkurat har fått frokost er det siste mest sannsynlig..... ) Så jeg svarer: "Desverre Baltus, jeg kan ikke gå tur med deg. Jeg har ikke sokker på!"
Skuffet sukker han enda en gang og legger seg ned foran føttene mine, slik at han kan sprette håpefullt opp med en gang jeg reiser meg. (Siden mams har reist bort er nemlig jeg hans eneste håp!)

Dere syntes sikkert det var slemt å ikke gå tur med han, men han vil hele tiden gå tur og jeg kan gå etter middag.
Dessuten, hvem vil vel gå tur uten sokker? Ikke jeg hvertfall!

Baibai
(Taran blir sikkert sur av mine mange ikke-morsomme/kjedelige innleg menmen)

-En Ikketaran

2 kommentarer

HTK

29.aug.2010 kl.17:29

Helt enig <3

- Taran
Hilse til baltus da <3

Skriv en ny kommentar

HTK

15, Vadsø

Du ble født dum som et brød, dum som et brød skal du bli. ______________________________________________________ PS: Vi hater wannabees som sier at vi er wannabees. ______________________________________________________ MERK: Embla er hun hyggelige som godtar venneforespørsler. Taran er hun onde som avslår ALLE. ______________________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits