Er det noe galt med meg? (HTK)

Er det noe galt med meg?

Idag har jeg blitt angrepet av mine egne tanker!
Da vi hadde mat & helse laget vi kanelkake, og tanken slo meg så jeg nesten skalv i knærne: Hvorfor inneholder den ikke sjokolade?!
Senere da jeg tok en tyggis og gav en til Ida, angrep tanker om sjokolade meg atter en gang. Heldigvis tok jeg kontroll over tankene mine fort nok til å fortelle de som spurte at; Ja, denne tyggisen fikk jeg av Ida..... (Onde meg!)

På jobben luktet kundene fristende av......... nettop! SJOKOLADE!
Nå har vi akkurat spist middag og jeg har (mens jeg fantaserte om noe brunt og søtt) flyktet fra leksene mine, opp på rommet.
Nå har jeg snart utsatt dem for lenge i påvente av at de skal gjøre seg selv, så jeg må nok bare traske ned igjen.

Har du sjokolade til meg?

-albmE

3 kommentarer

jeg fikk også lyst å det hverfal da jeg så sjokoladeplatene som lå på det store kjøkkenet. (vi har ett stor og et lite kjøken i mat og helse) selvfølgelig var jeg selv på det lille. så jeg tok meg noen biter da jeg kom hjem. shhh ikke si noe til mamma ;)

HTK

02.sep.2010 kl.19:12

Herregud, nei, det er ingenting galt med deg :*

- Taran

macahama

05.sep.2010 kl.19:17

-kan dere legge ut bildene dere tok i bursdagen til Kristina?? :D:D

Skriv en ny kommentar

HTK

15, Vadsø

Du ble født dum som et brød, dum som et brød skal du bli. ______________________________________________________ PS: Vi hater wannabees som sier at vi er wannabees. ______________________________________________________ MERK: Embla er hun hyggelige som godtar venneforespørsler. Taran er hun onde som avslår ALLE. ______________________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits