Hei på deg! (hvem ellers?) (HTK)

Hei på deg! (hvem ellers?)

Jeg fikk akkurat nå en følelse av at du har et ekstremt behov for å vite at jeg har glemt alle leksene mine på skolen, smart som jeg er. Så da vet du enda en pinlig detalj ved mitt naise liv.

Uansett så hadde jeg tenkt til å komme til Embla og spise den halvdelen av sjokoladen som hun ikke spiser selv... MEEN jeg ble litt lei av baking da jeg lagde en litt for lite stekt blåbærbai på skolen i dag, så da dro jeg heller hjem. Og lo. Jeg lå på sofaen og lo og lo og lo. Høyt. Mens jeg var mutters alene i huset. Og så lo jeg litt til. Jeg synes alt i alt at jeg har gjort to GODE valg i dag: 1. "Glemt" leksene. 2. Ditcha Embla. 

Også fikk vi en litt stygg kommentar her hvor noen spurte om BILDER. Hei, hvis du ikke har merka det så driver vi ikke en bildeblogg! Du må ikke komme her og komme her. 

Det kan være at Embla synes det er upassende med et bilde av henne i et badekar, så nei, jeg legger heller ut et bilde av hun som tror hun liksom kan bestemme hva som kommer på denne bloggen! (og hennes massive skjerf) Kolono...

- Taran

 


 

HTK på bloglovin

Herregud, hvis du ikke har bloglovin, så lag det!

Bare for å følge oss! :D

3 kommentarer

Lillamig - Lise BN

07.sep.2010 kl.19:28

søt blogg du har, hihi :)

macahama

08.sep.2010 kl.17:30

Mitt massive skjerf ;P
jeg bakte muffins jeg i dag. og "uheldigvis" mistet jeg to store sjokoladeplater nedi deige, så ds ble det sjokolade med mufins i på meg ;)

Skriv en ny kommentar

HTK

15, Vadsø

Du ble født dum som et brød, dum som et brød skal du bli. ______________________________________________________ PS: Vi hater wannabees som sier at vi er wannabees. ______________________________________________________ MERK: Embla er hun hyggelige som godtar venneforespørsler. Taran er hun onde som avslår ALLE. ______________________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits