Telefonterror (HTK)

Telefonterror

Kolono...

JEG skal om omtrent ti minutter starte min kampanje mot verdensherredømme. Det skal jeg gjøre ved å telefonterrorisere Marøøn og Elbøøm. De har nemlig bare å finne seg i at jeg skal bli med dem på blåberrytur. Ellers må jeg kanskje ta livet av dem. Eventuelt kan jeg jo plukke alle blåberene først. Det er det som er ordentlig terror det.

Også er jeg er sterkt i mot Elbøøms antydning til at man skal stå opp sent på søndager. Hvis man ikke står opp sent kan man jo morgenterrorisere alle de andre primatene i huset.

Jeg slenger inn et saklig bilde for morroskyld:Ånei!! Noen har stjelt telefonen min og bildeterrorisert meg og Embla + en til!!

Embla ser opp til meg :))))

Her er det bildet som jeg egentlig skulle slenge inn:

Jeg sier ikke hvor dette er, i frykt for at jeg kommer og terroriserer stedet...

BAiBAi

 

Nå kom jeg på et til bilde jeg må vise dereDet er 18-års aldersgrense på House i Finland. Kolono

Én kommentar

htk

19.sep.2010 kl.11:31

Ser ut som om du blig morgenterrorisert av Embla!

Skriv en ny kommentar

HTK

15, Vadsø

Du ble født dum som et brød, dum som et brød skal du bli. ______________________________________________________ PS: Vi hater wannabees som sier at vi er wannabees. ______________________________________________________ MERK: Embla er hun hyggelige som godtar venneforespørsler. Taran er hun onde som avslår ALLE. ______________________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits