I'm bibling in the rain! (HTK)

I'm bibling in the rain!

... Eller: My bible is bibling in the rain!

For idag har vi vært på konf. undervisning, og som vanlig var det latterkrampevekkende. (Jeg har som hemmelig mission å forbedre leseferdighetene dine, derfor skriver jeg alle de rare, mystifistiske sammensatte ordene!)

Presten takket faktisk Jesus for at han elsket på meg da vi fikk hver vår private bønn.
Jeg ble egentlig lettet, for "Takk Jesus, for at du elsker her" er mye bedre enn "Redd dette håpløse mennesket fra undergangen det er dømt til", eller "Hjelp denne jenta til å ta konfirmasjonstiden alvorlig, istedet for å glise som en veldig glisende ting"


Og så klart ble bibelen liggende ute i regnet. Heldigvis hørte jeg at den bibla (ikke spør hva det er), og sprang ut og redda den! Den bibler fortsatt sutrende så jeg har bestemt meg for å sette inn et bibelsitat her for å trøste den:

5Mos kap 23 Vers 1

"Den som har fått steinene knust eller det mannlige lem skåret opp, skal ikke ha adgang til herrens menighet"

Jeg som bladde opp på en tilfeldig side og alt...

-albmE

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

HTK

15, Vadsø

Du ble født dum som et brød, dum som et brød skal du bli. ______________________________________________________ PS: Vi hater wannabees som sier at vi er wannabees. ______________________________________________________ MERK: Embla er hun hyggelige som godtar venneforespørsler. Taran er hun onde som avslår ALLE. ______________________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits