Førstehjelp for hypokondere (HTK)

Førstehjelp for hypokondere

Siden dere blir så veldig lei dere hvis jeg ikke blogger idag...

"Når et trestykke trenger langt inn i kroppen din er du enten blitt truffet av en pil eller du har fått en flis. Fliser er vanligvis mindre og gjør ikke fullt så vondt."

"Når du går inn i din egen kropp etter en flis vil du gjerne se klart og tydelig. De fatformede reflektorene som lyser opp operasjonsstuene på sykehus kan tilpasses kjøkkenbruk ved å bruke en vanlig lyspære. ha en 10 000-watt pære i bakhånd i tifelle du skal operere."

"3. Legg en synål og en pinsett i autoklaven. (Skalpeller er faktisk for skarpe til å brukes på noe annet enn middagen. Men de skaper den rette atmosfæren. Strø noen rundt omkring på operasjonsbordet, sammen med sårklemmer og termometere.)"

Uff, jeg har fritids.....

Det er forresten en flue fanget i rislampa mi! Den lager et forferdelig bråk: bssssss... tap, tap.... bsssss tapp osv.

Og idag skillsa jeg og Marte i singstar... Jeg satte ny rekord på Ring of fire! FLINKE MEG...  Så oppdaget vi at Marte sin gamle hobby var å synge Do Wah Diddy Diddy.


Hvem skillser like mye som Taran? .... Ikke jeg!

-albmE

Én kommentar

Taran

27.okt.2010 kl.17:28

Setter rekord på Ring of Fire HVER gang...

Skriv en ny kommentar

HTK

15, Vadsø

Du ble født dum som et brød, dum som et brød skal du bli. ______________________________________________________ PS: Vi hater wannabees som sier at vi er wannabees. ______________________________________________________ MERK: Embla er hun hyggelige som godtar venneforespørsler. Taran er hun onde som avslår ALLE. ______________________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits