Yesterday night! (HTK)

Yesterday night!

Ikke gidd å lese hele dette innlegget du er ikke verdt det!

Igår kveld var jeg fryktelig snill, får nesten vondt av min egen snillhet! Gikk faktisk en tur med Baltasar i nattemørket.

Ta et skeivt japanerbukk for det!Han lå på matta og sov da jeg ruslet bort til han og satte meg ned på huk. Da rulla han seg over på rygg i påvente av kos, men spratt opp da jeg sa "Baltasar? Skal du være med på tur?"

Så la jeg meg ned på teppet og lot som om jeg sov. Dette ergret han så mye at han tok tak i sokken min og dro hardt. Når en hund drar i sokken din og kiler tærne dine med tennene sine skal jeg si deg at da klarer du ikke å bli liggende stille!

Så jeg sutret og reiste meg sakte mens Baltus gikk i sirkler på gulvet for å illustrere sin utålmodighet. Og da jeg hadde kledd på mag masse klær tittet jeg ut døra og ropte: "Det snør masse!!!!" For det snødde faktisk masse!

Da ble jeg litt glad, (for det er mye morsommere å gå tur når det snør), så jeg sprang ut, og trynte i oppkjørselen fordi det var så glatt. Da sprang jeg inn for å si ifra til de andre at det var glatt og isete på trappa. Og at stakkars meg hadde trynt. Det ble noe sånt som: "Det er glatt i oppkjørselen, jeg datt haha!"
selvportrett

Så sprang jeg ut igjen og trynte i oppkjørselen på nytt...... Da trodde Baltus at jeg bare tulla og tok lua mi! Så jeg måtte jage han rundt i den snøfylte hagen for å få den tilbake. Så sprang jeg inn igjen og sa at alle måtte se ut gjennom vinduet på meg når jeg gikk bortover veien.

Så sprang jeg ut, jeg trynte ikke på nytt denne gangen!

Så skøytet jeg bortover veien uten skøyter.

Så laget jeg et fint mønster!


Jeg vant mønsterkonkuranssen over Baltus:

Det var det eneste han fikk til.....

Du leste vel ikke alt?

Liker du at jeg feiter opp random ord?

KOMMENTER!!!! Eller tør du ikke?

-albmE

2 kommentarer

macahama

15.okt.2010 kl.20:51

Vi leste alt! :D

- Marte og Hanne :L

sunniva :-)

20.okt.2010 kl.21:25

hahahahahahahaha, DET va morsomt!!

Skriv en ny kommentar

HTK

15, Vadsø

Du ble født dum som et brød, dum som et brød skal du bli. ______________________________________________________ PS: Vi hater wannabees som sier at vi er wannabees. ______________________________________________________ MERK: Embla er hun hyggelige som godtar venneforespørsler. Taran er hun onde som avslår ALLE. ______________________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits