Hva om X ikke vil bli funnet? (HTK)

Hva om X ikke vil bli funnet?

Hva om X bare har lyst til å komme fram når man roper FRITT FRAM?

Jeg bryr meg egentlig ikke noe om de konkurransene som går på mammafienden (aka TV'en) akkurat nå, bare jeg vinner.

Uansett så tok jeg faktisk et bilde ut av vinduet akkurat nå, og da ble jeg helt sjokkert faktisk!!! (Jeg klarte å sovne bak TV'en midt i setninga, derfor tidsforvirring, jeg begynte egentlig på dette fredag kveld!) For på bildet var det faktisk en gal pedofil heks som gliste til meg!Ignår de shit!

Og jeg som egentlig bare skulle vise dere all snøen som ikke har kommet.Én, to, treee...neinei, ikke si det... det er tolv snøfnugg, ikke sant?Baloo ble stammeleder i går. Kolono.

Da jeg skulle bli indiner så det bare ut som om jeg var leder for Engelske Turister Med Oransje Hår Som Drar til Syden For å Bli Rød-stammen, vanligvis forkortet til ETMOHSDTSFBR (uttales 'et misfoster')HAdeBRaDInBAvian.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

HTK

15, Vadsø

Du ble født dum som et brød, dum som et brød skal du bli. ______________________________________________________ PS: Vi hater wannabees som sier at vi er wannabees. ______________________________________________________ MERK: Embla er hun hyggelige som godtar venneforespørsler. Taran er hun onde som avslår ALLE. ______________________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits