Vi kjørte på en elg! (HTK)

Vi kjørte på en elg!

*Brumbrum* Vi hadde akkurat starta fra Karakeino... Nei Kautosjok! .... Vent litt...........................

Karasjok på vei hjem fra Alta. På vei over det glatte fjellet kom vi over en liten bakketopp. OG DER STOD DET EN ELG!!!!!


Vi bremsa og glei nedover mot elgen som ikke så ut til å ville flytte seg fra den fine fine veien.

Man tenkte liksom sånn: Tenk om vi kræsjer i den! Tenk om vi kjører utfor! Og alle mulighetene som føk gjennom hodet kunne føre til at man måtte stå der i mange timer!

Så var det liksom sånn: Vi svingte mot elgen... Så akkurat da vi nesten krasjet i den svingte vi mot grøfta. Så et lite dunk før vi klarte å stoppe!

Men som du kanskje skjønner overlevde alle som satt i bilen... Siden jeg blogger liksom!

Elgen derimot..... Mamma lette hysterisk etter varsellys som kunne varsle neste bil om at det lå en elg i veien da pappa spurte: "Ligger den der fortsatt?"

Logisk nok hadde elgen sett det fornuftig å forlate veien etter at sidespeilet dunket den i rompa!

Så mens pappa ringte 112 sånn i tilfelle elgen skulle bli til en gal seriemorder og drepe random mennesker som hevn, satt jeg i baksetet og lo med hjertet i halsen. Så sendte jeg følgende melding til Taran og Marte:

"Vi kjørte på en elg...
Hva har du gjort idag?"

Jeg som satt i bilen ble skuffa da Taran liksom svarte etter en halvtime og Marte svarte ti minutter etter at vi kom hjem... Det er fryktelig vanskelig å ha det moro på en biltur da!

-albmE

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

HTK

15, Vadsø

Du ble født dum som et brød, dum som et brød skal du bli. ______________________________________________________ PS: Vi hater wannabees som sier at vi er wannabees. ______________________________________________________ MERK: Embla er hun hyggelige som godtar venneforespørsler. Taran er hun onde som avslår ALLE. ______________________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits