Årets Nobelpris i blogg gikk til... (HTK)

Årets Nobelpris i blogg gikk til...

MEG!Nobelkomitéen må ha vært høy på noe rart da de valgte meg, men whatever, fint for meg. Og de bulkene er bitemerker. Jeg trodde den var av sjokolade, dum som jeg er.

LOLOLOLOLOLOL

Sorry, blame it all on Kristina. Hun tror hun er kul bare fordi hun blogger akkurat like mye som meg.

Da jeg var i Stockholm i forrige uke for å hente prisen min (som ikke var av sjokolade), merket jeg at jeg tok en drøss med bilder av trær.Ja, i Sverige er de nemlig så trege at de tror det er JUL!

I hvertfall, nobelprisen i blogg er en relativt liten pris, så hele seremonien var liksom Made in China. Dette er for eksempel mannen som delte ut prisen.Han var 2000 år gammel og likte å ri på steinhesten sin. Kanskje ikke så rart at de ga prisen til meg.

Men nå er skjønne Adolf på TV, så jeg må gå!

 

PS.


Det vet sannelig ikke jeg heller, Morten, men jeg tipper at en stor del av prisen er å få betale deg masse penger jeg heller kunne brukt på havregryn.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

HTK

15, Vadsø

Du ble født dum som et brød, dum som et brød skal du bli. ______________________________________________________ PS: Vi hater wannabees som sier at vi er wannabees. ______________________________________________________ MERK: Embla er hun hyggelige som godtar venneforespørsler. Taran er hun onde som avslår ALLE. ______________________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits