God morgen kl 3! (HTK)

God morgen kl 3!

Nå er jeg hjemme i Vadsø igjen etter en lang dag!

Første del av dagen var bare trist.  Da vi var på hotellrommet og ventet på flyet bladde jeg gjennom rundt 300 weheartit sider! Så var det bare å dra på flyplassen å vente mer. Flyet skulle egentlig komme kl 12 men var innstilt til kvart på ett.


Den bloggen var forresten ganske bra!

Det var internett på flyplassen og jeg var helt "JUHU!!!" , noe å gjøre... Så sier den, (pc'en) min at det koster penger. Da begynte jeg å gråte slik at de 3 andre personene som befant seg på flyplassen så rart på meg. Istedet måtte jeg sitte i timevis å se på nrk1.
Da flyet endelig skulle gå bla vi ønsket "velkommen" ombord av en trøtt flyvertinne. Jeg tror hun ble fornærmet siden jeg var høyere enn henne. For da jeg satt meg sa hun at jeg måtte sette meg et annet sted fordi det var nødutgang der jeg hadde satt meg. Jeg har sittet ved nødutganger mange ganger før og ble litt irritert. Så flyttet jeg mag til det eneste andre stedet i flyet der jeg hadde to seter for meg selv. Jeg var rimelig fornøyd helt til flyvertinnen sa at dette setet også var ved en nødutgang.

Fornærmet satte jeg meg ned i et sete der sidemannen ikke så ut som hun skulle sikle, bite eller (enda verre) prate med meg. så begynte jeg å høre på musikk. Så startet flyet og jeg måtte skru av musikken.

Mannen som satt bak meg sparket fælt i stolsetet, og nesten rett ovenfor meg satt to raringer å etterliknet høylytt oslodialekt og bergensk. Man hørte skingrende "Ikke faen", og "æbæbrrræægrrræ"...

Så var flyet i luften og den selskapssyke piloten begynte å prate og prate og prate. Så satte jeg på musikken igjen. Så måtte jeg skru av musikken for å bestille brus. Jeg hadde nemlig ikke drukket noe før vi dro fra hotellet og kiosken på flyplassen var stengt. Duster som ikke har brusautomat! "En fanta", sa jeg. "Vi har bare Cola", sa hun... "Flott, det er ingenting jeg trenger mer enn litt koffein midt på natta", tenkte jeg. "En Cola da", sa jeg.


Da vi kom til Vadsø stjal jeg dette klistremerket fra en høylytt teiprull!

Nå har jeg koffeinkick og får ikke sove... Men skal prøve, så setter jeg bilder til dette inlegget imorgen når jeg våkner.... eller i overmorgen...

-albmE

Én kommentar

Anna Lindbach

17.des.2010 kl.16:17

Haha, stakkars dæ :p

Skriv en ny kommentar

HTK

15, Vadsø

Du ble født dum som et brød, dum som et brød skal du bli. ______________________________________________________ PS: Vi hater wannabees som sier at vi er wannabees. ______________________________________________________ MERK: Embla er hun hyggelige som godtar venneforespørsler. Taran er hun onde som avslår ALLE. ______________________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits