Gee! Rema ruler hardt... Ikke!! (HTK)

Gee! Rema ruler hardt... Ikke!!

Jeg var liksom på Rema... Men det var bare trist! Jeg mottok blandede signaler fra panteautomaten... Jeg trodde vi var venner, men er ikke så sikker lenger!

Det er en klokke siden dere ikke ser det med kameløynene deres!

Jaja er jeg liksom lavere enn betjeningen.. Og det er bare menn her, ingen fornuftige personer som forstår hva "Pantemaskinen er død", betyr!
Ihvertfall så tilkalte jeg betjeningen, men de nektet å komme. De bare så på meg og plinget på en sånn klokke greie sånn at noen andre skulle ta seg av meg. Men det var ingen som turte... Så til slutt stilte jeg meg rett ved kassa med tomflasker under armene og skulte til en av dem (som var redd for at jeg skulle skremme kundene) sprang (... gikk...) for å hjelpe meg!

Vel det var ikke fordi maskinen tømtes! Da hadde ikke fyren som hjalp meg sprunget (egentlig gikk han, derfor tok det dritlang tid. Lating!!!) fram å tilbake og åpnet maskinen opp og igjen!

Dette bildet har ingenting med saken å gjøre... Jeg kan fortelle dere hva som har skjedd en annen gang, eller kanskje ikke...

Som hevn for at jeg måtte vente en halvtime på pantemaskinen stjal jeg alle gratiskalenderene deres! "Hei, Rema! Se hva jeg haaaar!"

"Og panteautomat, be Ravi om å komme å fikse deg! Jeg erklærer krig!"......

-albmE

Én kommentar

Prinsesse Leila Mariell

19.des.2010 kl.01:30

Rema ruler hardt!

Skriv en ny kommentar

HTK

15, Vadsø

Du ble født dum som et brød, dum som et brød skal du bli. ______________________________________________________ PS: Vi hater wannabees som sier at vi er wannabees. ______________________________________________________ MERK: Embla er hun hyggelige som godtar venneforespørsler. Taran er hun onde som avslår ALLE. ______________________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits