Tips og triks for en produktiv skitur. (HTK)

Tips og triks for en produktiv skitur.

ADVARSEL: Basert på egne erfaringer.

1. Ikke kle deg etter været. Dette gir bare unødvendig lange turer og unødvendig godt humør.

2. Kle på deg ordentlige skiklær. Du vet de jakkene og buksene som er så snille og slipper inn kald vind og slipper ut lunken luft som du har brukt alle dine krefter på å varme opp. Det ytterste laget må være tynt. Ved behov tar du på deg 3 ullgensere under, da får du plutselig masse sterke og klumpete muskler.

3. Se alltid opp for folk som leker at de er flinke på ski. Prøv å unngå å møte dem ved å gå i en løype ingen har brukt på 121 år. Minst. Hvis du likevel skulle treffe på en så skal du late som om du er verdensmester på ski. Du kan begynne å snuble først etter at personen har passert.

Dette er for flaut å illustrere.

4. Om du treffer på en såkalt skifamile må du se på dem med et drepende blikk og late som om du ikke leste i avisa at de vant skirennet dagen før.
5. Om du går i mørket, ta med hodelykt til ALLE. Ignorering av denne regelen kan føre til forferdelige ulykker. Se 6 og 7.6. Hold deg i skiløypa. Spesielt i mørket. Utforkjøring kan føre til død og fordervelse.

7. Ikke bli distrahert av din dumme venn og vend ikke hodet bakover. Det kan være du krasjer. Tenk på trærne. De dør.8. Gå alltid fra vennene dine. De sinker deg ned. Dette gjelder spesielt under konkurranser.God tur!

Hilsen Taran

2 kommentarer

Anna Lindbach

21.01.2011 kl.17:10

Haha, du e teit :)

sv: mcr e bestest ♥

12.02.2014 kl.00:33

HAHA æ har kommentert her før haha beste blogginnlegget ever

Skriv en ny kommentar

HTK

19, Vadsø

Du ble født dum som et brød, dum som et brød skal du bli. ______________________________________________________ PS: Vi hater wannabees som sier at vi er wannabees. ______________________________________________________ MERK: Embla er hun hyggelige som godtar venneforespørsler. Taran er hun onde som avslår ALLE. ______________________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits