HEIheiehieheiheiehi (HTK)

HEIheiehieheiheiehi

Heiduh! 

Nå skriver jeg etellerannet sånn at dere skal ha etellerannet å lese. 

Jeg liker bobleplast

Jeg ble ikke slått ned på gulvet av en plutselig inspirasjon eller en genial ide til noe å skrive om, så jeg sitter fortsatt her å gaper. Taran prøver å true meg til å lage skype, men jeg gir ikke etter. Når noen vil at jeg skal gjøre noe, gjør jeg det bare ikke... Sånn er det bare!

Jeg syns litt synd på deg hvis du faktisk er inne på denne bloggen, for her gjør vi ikke annet enn å skrive randome ting som gjør at du får vondt i hodet. Eller nei, jeg syns ikke synd på deg allikevel. Du er antakelig for dum til å skjønne at du er dum. Og hvis du er smart, så vil jeg bare informere deg om at du ikke er det. 

Jeg liker forresten bobleplast

 Du vet at du er trøtt og ikke har noe liv når du sitter hjemme alene, foran dataen og depper når du enkli burde gjøre andre ting som å være sosial. Men for å være sosial er sjansen stor for at man blir nødt til å kommunisere med andre levende skapninger. Jeg liker ikke gjøre ting jeg er dårlig til. 


Jeg er rå i bowling, bare sånn at du vet det. Derfor liker jeg bowling. Jeg pleier alltid å skli ut i nesten-spagat etter at jeg har sluppet ballen. 

Når jeg blir stor skal jeg bli gangster, kjøpe flere identiteter, bo i et gangsterhus og ha tarantell

Men nå skal jeg liksom trykke publiser knappen før jeg sovner. 

-albmE

ps. Jeg hater deg, men jeg liker bobleplast. Jeg blir også veldig aggresiv og random når jeg er trøtt, men jeg er det når jeg ikke er trøtt å. Agressiv og random altså.... 

2 kommentarer

Taran

19.mai.2011 kl.12:48

Du sa du va for trøtt til å prate med mæ!!!!!!!!!111111111

albmE

20.mai.2011 kl.00:16

Jeg var for trøtt til å blogge også.........

Skriv en ny kommentar

HTK

15, Vadsø

Du ble født dum som et brød, dum som et brød skal du bli. ______________________________________________________ PS: Vi hater wannabees som sier at vi er wannabees. ______________________________________________________ MERK: Embla er hun hyggelige som godtar venneforespørsler. Taran er hun onde som avslår ALLE. ______________________________________________________

Kategorier

Arkiv

hits